Gelmiş geçmiş en hızlı MINI JCW GP 2020'de geliyor

  • Gelmiş geçmiş en hızlı MINI JCW GP 2020'de geliyor - 1
  • Gelmiş geçmiş en hızlı MINI JCW GP 2020'de geliyor - 2
  • Gelmiş geçmiş en hızlı MINI JCW GP 2020'de geliyor - 3

İngiliz premium marka MINI, kompakt modeli Cooper'ın John Cooper Works GP versiyonuna dair yeni bilgiler ve fotoğraflar paylaştı.

Dört silindire sahip çift turbolu 2.0 motorundan 300 bg'in üzerinde güç üreteceği belirtilen yeni MINI John Cooper Works GP özel versiyonu sadece 3000 adetle sınırlı olacak.

2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan konsepti temel alan seri üretim modeli, tasarım detaylarını sergi aracından almış. Büyük ön ve arka tampon, çarpıcı bagaj üstü spoyler ve bolca hafif malzemeyle donatılan JCW GP, keyifli bir sürüş sunması adına hem yarış pistlerinde, hem de yollarda geliştirilmeye devam ediyor.

300 bg'in üzerine çıkan MINI TwinPower Turbo motor teknolojisini yola en verimli şekilde aktarmak adına süspansiyon sistemi ciddi şekilde elden geçirilen yeni JCW GP, aerodinamik anlamda da ciddi çalışmalara tabi tutulacak.

Ürün ve Lansman Yönetimi Başkan Yardımcısı Thomas Giuliani, "Tarihimizin en hızlı MINI'si yarış tutkumuzun en iyi temsili olacak. Konsept aracına olan iyi tepkilerin yanı sıra geçmiş deneyimlerimiz de yeni JCW GP hakkında heyecanlanmamızı sağlıyor. Önceki GP'nin tüm örnekleri lansmandan önce tükenmişti" diyor yeni John Cooper Works özel versiyonu için.

Bir önceki John Cooper Works GP, birçok spor otomobili gölgede bırakarak Nürburgring'i 8 dakika 23 saniyede dönmüştü. Bakalım markanın bu kadar güvendiği yeni JCW GP Almanya'nın Yeşil Cehennem'inde neler yapabilecek?

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook