VW T-Roc’un fiyatları belli oldu

  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 1
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 2
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 3
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 4
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 5
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 6
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 7
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 8
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 9
  • VW T-Roc’un fiyatları belli oldu - 10

VW’nin yeni crossover modeli 1.5 lt’lik benzinli motor seçeneğiyle 192.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Volkswagen’in Tiguan modelinin altında konumlandırdığı crossover modeli T-Roc Türkiye’de satışa sunuldu. Şimdilik sadece 1.5 lt TSI, 150 bg gücündeki benzinli motor ve 7 ileri DSG çift kavramalı otomatik şanzımanla satışa sunulan otomobilin fiyatı 192.000 TL’den başlıyor.

VW’nin silindir kapatma teknolojisini barındıran bu güç ünitesi 250 Nm torkunu 1500-3500 d/dak arasında üretirken otomobil 0-100 km/s hızlanmasını 8.4 saniyede tamamlıyor. Maksimum hız 205 km/s olarak belirtilirken modelin ortalama tüketim değeri 5.3 lt/100 km olarak veriliyor.

T-Roc markanın modüler platformu olan MQB üzerine şekillendirilen bir otomobil. Bu platformu Golf modelinden tanıyoruz ve T-Roc’un boyutları da ikonik modele büyük benzerlik gösteriyor. 4234 mm’lik uzunluk Golf’ten sadece 24 mm kısayken, 1819 mm’lik genişlik kompakt hb modele göre 20 mm daha geniş. Modelin tipik SUV özelliği sunan yüksekliğiyse 1573 mm ile Golf’ten tam 81 mm yüksek olmasıyla dikkat çekiyor. T-Roc aslında bu ebatlarıyla B ile C segmenti arasında bir konuma sahip diyebiliriz.

T-Roc Türkiye’de sadece Highline donanım paketiyle satılıyor. Oldukça zengin bir ekipman listesine sahip otomobilde 8 inçlik kapasitif dokunmatik ekran, “Composition Media” Bilgi & Eğlence Sistemi, LED ön farlar ve LED gündüz sürüş farları, App connect mobil bağlantı arayüzü, 17 inç alüminyum alaşım jantlar, elektrikli katlanabilir yan aynalar, Dijital Gösterge Paneli "Active Info Display", Ön/Arka Park mesafe sensörleri, 2 bölgeli tam otomatik klima “Klimatronik” gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

Sportif versiyon R-Line’daysa 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar ve elektrikli açılır/kapanır bagaj kapağı ve sportif gövde kiti yer alıyor.

11 farklı gövde rengi seçeneği ve 4 tavan rengi kombinasyonuyla her zevke hitap eden otomobil çift renkli gövde seçeneği sunan ilk VW modeli olmasıyla dikkat çekiyor. T-Roc’ta dijital göstergeler ve 445 litrelik geniş bir bagaj hacmi kullanıcıları bekliyor.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook