Arabalısözlük.com yayın hayatına başladı

Arabalısözlük.com yayın hayatına başladı - 0

Türkiye’nin ilk ve tek otomobil temalı sözlüğü ‘Arabaya dair her şey!’ sloganıyla açıldı!

Günümüzde internetin en büyük trendlerinden sözlüklerin en yenisi, sadece otomobil üzerine odaklanan arabalisozluk.com yayın hayatına başlıyor!

arabalisozluk.com kullanıcı temelli içeriğiyle hizmet veriyor ve bu şekilde farkını ortaya koyuyor. Sözlük yapısında olduğu için burada içeriği hazırlayacak yazarlar sizler olacaksınız!

arabalisozluk.com yazarı olduğunuzda kendi içeriklerinizi oluşturarak bilginizi paylaşabilir, yazdığınız yazılarınızı daha fazla okuyucuya ulaştırabilir ya da otomobillerle herhangi bir konuda bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

arabalisozluk.com’da içerik tamamen kullanıcı tarafından oluşturulduğu için organik olarak sürekli büyüyen bir yapıdadır: Canlı, güncel ve hiçbir sitede olmayacak kadar detaylı!

‘Teknik özellikler’ kısmında merak ettiğiniz bir otomobilin detaylı, teknik özelliklerine ulaşabilir, ‘Karşılaştırmalar’ bölümünden modellerin karşılaştırmalarını takip edebilir, yorum yapabilir, kendiniz bir karşılaştırma yaptıysanız bunu paylaşabilir, ‘Tartışmalar’ başlığında otomobil temalı herhangi bir konuyla ilgili fikrinizi dile getirebilirsiniz.

Eğer otomobillerle ilgileniyorsanız, otomobil yazarı olmayı hayal ediyorsanız ya da yazılarınızı daha fazla okuyuca ulaştırmak gibi bir niyetiniz varsa bu mecra tam size göre.

Burada içeriği siz oluşturuyor, istediğiniz başlığı açabiliyorsunuz.

arabalisozluk.com’da içerik sizsiniz!

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook