Golf R makyajla birlikte 310 bg güç üretiyor

  • Golf R makyajla birlikte 310 bg güç üretiyor - 1
  • Golf R makyajla birlikte 310 bg güç üretiyor - 2
  • Golf R makyajla birlikte 310 bg güç üretiyor - 3
  • Golf R makyajla birlikte 310 bg güç üretiyor - 4
  • Golf R makyajla birlikte 310 bg güç üretiyor - 5
  • Golf R makyajla birlikte 310 bg güç üretiyor - 6

Geçtiğimiz haftalarda Golf modelinin makyajlandığını sizlere duyurmuştuk. VW, makyajla birlikte R modelini de güncelledi ve sıkı rakiplerine karşı otomobilin elini güçlendirerek 310 bg güce çıkardı. Bu değer Honda Civic Type R ile aynıyken yeni Leon Cupra’nın da üzerinde kalıyor. 

Artan güçle birlikte tork da 400 Nm’ye çıktı. Her zamanki gibi dört çeker sistemiyle alınan Golf R 4.6 saniyede 100 km/s hıza ulaşıyor. DSG, çift kavramalı otomatik ve manuel şanzımanla alınabilen Golf R maksimum olarak 250 km/s hıza ulaşıyor. 

Golf R’da Hatchback ile Estate olarak iki gövde seçeneği sunuluyor ve station versiyon 4.9 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. 

Makyajlı Golf R’da standart versiyonlarda olduğu gibi tasarımsal olarak birtakım değişimler yer alıyor: Yeni tamponlar, LED farlar dikkat çekerken kabinde yeni 12.3 inçlik Active Info Display ekran makyajda otomobile eklenen yenilikler arasında. 

Bu ekranda Apple CarPlay ve Android Auto ve Mirror Link gibi altyapılar destekleiyor. Yeni Golf R’da trafik asistanı, aktif hız sabitleme sistemi, güncellenmiş şehir içi güvenlik sistemi gibi sürücü destek sistemleri yer alıyor.

Makyajlı Golf R 2017’de standart Golf’ün ardından satışta olacak.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook