Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu

  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 1
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 2
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 3
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 4
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 5
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 6
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 7
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 8
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 9
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 10
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 11
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 12
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 13
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 14
  • Makyajlı Nissan X-Trail’ın fiyatları belli oldu - 15

Makyajlı Nissan X-Trail, 162.500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Yeni Nissan X-Trail, Les Ottomans da düzenlenen lansman ile tanıtıldı ve satışına başlandı. Dünya ile aynı zamanda gerçekleşen lansmanda yenilenen SUV büyük ilgi gördü.

Birçok yeniliğe sahip olan makyajlı X-Trail'in en belirgin değişikliği ise ön yüzünde yapılmış. Çok daha sert bir ön görünüme sahip olan yeni X-trail'de yeni adaptif LED farlar bu sert görünümü desteklerken V- Motion felsefesine uygun tasarlanmış yeni ızgara çok daha spor bir duruş sağlamış. Tamamen yenilenmiş bir ön tamponun da yerini aldığı X-Trail’de sis farları da elden geçirilmiş ve daha köşeli bir forma kavuşmuş. Otomobilin uzunluğu tasarım değişiminden dolayı 50 mm artarken 4690 mm’ye ulaşmış. Yükseklik (1710 mm), genişlik (1830 mm) ve aks mesafesindeyse (2705 mm) değişiklik söz konusu değil.

Arka tarafta ön taraftaki kadar radikal değişiklikler olmasa da yeni karartılmış LED arka farlar ve elden geçirilmiş bir tampon kullanılmış. Aracın genelindeki spor tutumu destekleyen yeni arka farların genel hatları ise eskisiyle benzerlik taşıyor. Araçtaki dikkat çeken değişikliklerden biri ise bagaj hacminde: 500 litreden 565 litreye çıkan bagaj hacmi artık kullanıcılara daha fazla yer sağlıyor. Arka tamponun altına koyulan bir sensör sayesinde ayakla kolayca açılabilen elektrikli bagaj kapağı ise en üst iki donanım seçeneğinde standart olarak sunuluyor.

İç mekana geçildiğinde ise tamamen yeni bir direksiyon kullanıcıları bekliyor. Eskisine oranla çok daha fazla kullanılan deri döşeme kalite hissini yukarı taşırken karbon fiber görünümlü trimler ise spor havayı destekler nitelikte. Makyajla birlikte opsiyonel olarak sunulmaya başlanan BOSE ses sistemi ise Premium düzeyde bir ses kalitesi vadediyor. Sadece Platinium donanımın da standart olarak sunulan sistem 8 hoparlör ve 8 dijital amplifikatör’den oluşuyor. Köpek balığı yüzgeci şeklindeki antende kullanıcıları bekleyen başka bir detay olarak yer alıyor.

Nissan X-Trail’da donanım seviyesinden bağımsız, standart olarak altı adet hava yastığı ve ABS, elektronik fren gücü dağılımı ve araç denge kontrol sistemi de dahil sürüş destek sistemleri geliyor. Bunun dışında hız sınırlama özelliğine sahip hız sabitleme sistemi, Bluetooth bağlantısı, otomatik klima, elektrik kumandalı/otomatik katlanan/ısıtmalı yan aynalar ve alüminyum alaşım jantlar standart olarak sunuluyor.

Motor seçenekleri aynı kalan modelde 130 bg’lik 1.6 lt dCi dizel motor tek motor seçeneği olarak sunuluyor. Manuel şanzımanla kombine edilen dizel motor istenildiğinde X-Tronic otomatik şanzıman ile alınabiliyor.

Yeni Nissan X-Trail’ın tam fiyat listesi aşağıdaki gibi:

1.6 dCi Sky Pack                       162.500 TL

1.6 dCi Platinum                        180.900 TL

1.6 dCi X-Tronic Sky Pack          172.500 TL

1.6 dCi X-Tronic Design Pack     180.900 TL

1.6 dCi X-Tronic Platinum            190.900 TL

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook