Makyajlı Ford Edge satışa sunuldu

Makyajlı Ford Edge satışa sunuldu - 0

Ford’un en büyük SUV modeli olan Edge, çift turbolu 2.0 litrelik, 238 bg gücündeki Ecoblue motorla ülkemizde satışa sunuldu.

Markanın Avrupa pazarında sattığı en büyük Suv olan Edge makyaj operasyonundan geçirildi. Bu güncellemede hem dış hem iç tasarım elden geçirilirken yeni teknolojilere yer verildi. Makyajdan önce 210 bg'lik motorla alınabilen Edge, yeni motoruyla birlikte 238 bg güce kavuştu.

Makyajda daha geniş bir ön ızgara, yeni dinamik LED farlar, arka far grubu ve tamponlar dikkat çekiyor. Otomobilde bunun dışında 20 inçlik alaşım jantlar, tavan rayları, karartılmış yan ve arka camlar ve panoramik cam tavan gibi özellikler de sunuluyor.

Edge’in kabininde de değişimler mevcut. Modelde ilk kez kullanılan elektrikli el freni, döner vites topuzu gbi detaylar makyajda kullanılan yenilikler olarak dikkat çekerken, Bang & Olufsen ses sistemi ve kablosuz şarj gibi donanımlar kullanıcılara sunuluyor. Tamamen dijital gösterge paneli kişiselleştirilebilir bir yapıdayken yedi renkli temayla kullanılabiliyor. Bunun dışında 8 inç dokunmatik ekranlı SYNC 3 sistemine sahip Infotaintment ekranı Edge’in Türkiye pazarındaki tek donanım seviyesi olan Titanium’da standart olarak sunuluyor.

Yeni Ford Edge Türkiye pazarında sadece 2.0 litrelik, çift turbo destekli 238 bg güç ve 500 Nm tork sunan dizel motoruyla satılıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve yeni geliştirilmiş 8 ileri otomatik şanzımansa modelinm diğer özellikleri olarak dikkat çekiyor.

Titanium donanım paketinde Ford Co-Pilot360 kapsamında Dur&Kalk ve Şerit Hizalama özelliklerine sahip Adaptif Hız Kontrol Sistemi ve Acil Durum Manevra Destek Sistemi gibi sürüş destek teknolojileri sunuluyor.

Yeni Ford Edge 585.850 TL’ye alıcı bekliyor.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook