Toyota C-HR makyajlandı

  • Toyota C-HR makyajlandı - 1
  • Toyota C-HR makyajlandı - 2
  • Toyota C-HR makyajlandı - 3
  • Toyota C-HR makyajlandı - 4
  • Toyota C-HR makyajlandı - 5

Otomobilde yeni, 2.0 litrelik hibrit motor dikkat çekiyor.

Hemen söyleyelim, 2.0 litrelik motor 1.8 litrelik hibritin yerini almadı, birlikte sunulmaya başlandı. 184 bg gücündeki yeni ünite 118 gr/km’lik emisyon değeri (WLTP) sunuyor. Devam eden 1.8 lt’lik hibrit üniteyse 109 gr/km ile biraz daha çevreci yapısıyla dikkat çekiyor ancak 122 bg güç üretiyor.

Makyajlanan C-HR modelinde tüm ön ve arka farlar LED teknolojisine geçiş yaptı. Bunun dışında otomobilin tasarımında küçük dokunuşlar olduğunu görüyoruz. Önde ve arkada yeni far tasarımı, önde siyah renkli spoyler ve yeni gövde renkleri bunlardan ibaret. C-HR zaten oldukça güzel görünen bir otomobildi, çok da bu konuda bir dokunuşa ihtiyacı yoktu.

Kabinde yeni Infotaintment sistemi Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle geliyor. Bu sistem online olarak Avrupa haritasını güncelleyebilen bir altyapıya da sahip. Kabin için Toyota ses seviyesini azaltan bir paket sunuyor.

Otomobilin elektrikli direksiyon sisteminde güncelle yapıldı. Daha iyi bir hissiyat ve sportif sürüşü desteklemek amacıyla yapılan bu değişim tüm motorlarda standart olarak geliyor. 2.0 litrelik güçlü hibrit motorda konfora yönelik geliştirme yapılırken 1.8 litrelik motorun hibrit sisteminde güncelleme yapıldı.

Makyajlı C-HR modelinin ne zaman ülkemizde satışa sunulacağı henüz netlik kazanmadı.

Toyota C-HR 1.2 test sürüşümüzü okumak için tıklayın.



Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook