Yeni i30 Paris’te tanıtılacak

  • Yeni i30 Paris’te tanıtılacak - 1
  • Yeni i30 Paris’te tanıtılacak - 2
  • Yeni i30 Paris’te tanıtılacak - 3

 


Hyundai’in kompakt hatchback sınıfındaki iddialı modeli Ekim ayındaki Paris Fuarı’nda tamamen yenilenmiş olarak gösterilecek. Koreli üretici fuardan önce modelin bazı görsellerini ve teaser videosunu basına iletti. 

Yine önceki modeller gibi tamamen Avrupa pazarı için, Avrupa’da geliştirilerek üretilen yeni i30 öncelikle üretim kalitesini arttırmayı hedefliyor. 

Hyundai Motor Grubu Baş Tasarımcısı ve Bölüm Başkanı Peter Schreyer, yenilenen otomobille ilgili olarak, ”Herkese hitap eden yepyeni bir otomobil üretmek adına sadece müşteri odaklı yaklaşmadık. Çok daha geniş bir yelpazede, çeşitli beğenileri ve görüşleri olan insanlar üzerinde durarak bu iddialı modelimizi gün yüzüne çıkardık. Tasarım dili tamamen doğal olan ve akıcı çizgilere yer verdiğimiz Yeni i30, zarif gövdesiyle Hyundai tasarım felsefesini de bambaşka bir boyuta taşıyor. Yepyeni basamaklı ızgarası sayesinde bu değişimi vurgulamak istiyoruz” dedi. 

Marka için yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilen yeni i30’un detayları henüz belli olmadı. Ancak yeni motorlar, aktarma organları ve bağlantı teknolojileri bekleyebiliriz. 

Hyundai i30 test sürüşümüze linkten ulaşabilirsiniz: Hyundai i30 1.6 CRDi

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook