AMG Lounge açıldı

  • AMG Lounge açıldı - 1
  • AMG Lounge açıldı - 2
  • AMG Lounge açıldı - 3

Mercedes- Benz Türkiye, Intercity İstanbulPark'ta Türkiyenin ilk AMG Lounge'unun açılışını yaptı.

Intercity Sürüş Akademisi’nde hizmete giren Mercedes-AMG Lounge, Almanya, Rusya ve Güney Afrika’nın ardından Formula 1 pistlerinin hemen yanında kalıcı olarak kurulan dördüncü loca olma özelliğine sahip. Lounge'da AMG modellerinin test sürüşleri yapılabildiği gibi marka tutkunları modelleri yakından inceleme şansına sahip oluyor.

Üstelik AMG Lounge'ı gezmek için mutlaka Mercedes sahibi olmanız da gerekmiyor. Her ay düzenli olarak Intercity IstanbulPark'ta düzenlenen ‘Test Sürüş Günleri’ne katılabilmek için Mercedes-Benz yetkili bayilerine test sürüşü talebinde bulunmanız yeterli.

Sürüş günleri aktivitelerinde katılımcılar Intecity Sürüş Akademisi bünyesindeki eğitmenlerden sürüş eğitmi alıyor, otomobillerin teknik özellikleri konusunda bilgilendiriliyorlar. Etkinliklerin takvimi www.amg.istanbul/ adresinden takip edilebilir. 

AMG Lounge 900 metrekarelik bir alanda kurulu. Ayrıca 60 kişilik toplantı salonu, özel görüşme odası ve dijital ortamda araç konfigürasyonu yapılabilen dijital oda gibi alanları da barındırıyor. Markanın motorsporları tarihçesinin yer aldığı HERITAGE alanı ile geçmişten bugüne uzanan mirası yansıtan performans araçlarının yer aldığı sergi alanı bulunuyor. Sergi alanında aralarında ilk prototipi 1954 yılında New York Motorsporları Fuarı’nda tanıtılan Mercedes-Benz 190 SL modelinin de yer aldığı performans araçları tanıtılıyor.

Mercedes-AMG Lounge’da, Pazartesi-Cumartesi günleri 10:00-17:00 saatleri arasında, sergilenen performans otomobillerini yakından inceleme ve pistin yanı başında yarışları izleme imkânı da sunuluyor.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook