Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor

  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 1
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 2
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 3
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 4
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 5
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 6
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 7
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 8
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 9
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 10
  • Makyajlı Honda Jazz 13 Ocak'taTürkiye’de satışa sunuluyor - 11

Model, 13 Ocak’ta Avrupa pazarından önce ülkemizde kullanıcılarıyla buluşuyor. 

Honda’nın sevilen modeli Jazz’ın makyajlanmış versiyonu Türkiye’de 13 Ocak tarihinde satışa çıkıyor. Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ilk kez gösterilen yeni Jazz 130 bg’lik yeni motorunun yanı sıra Dynamic adlı yeni donanımıyla da dikkat çekiyor. 

Makyaj operasyonunda dış tasarımda yeni ön farlar ve ızgara dikkat çekerken, arkada parlak siyah tsarım detaylarla daha sportif ve modern bir görüntü yakalanmış. Makyajla birlikte Skyride adında bir de yeni renk seçeneklere eklenmiş. Yeni Jazz’da eski modelin 1.3 litrelik, i-VTEC 102 bg gücündeki motoru aynı şekilde kullanılırken, tamamen yeni, 1.5 litre atmosferik, 130 bg gücündeki motor model gamına ilave ediliyor. Euro 6 normlarını karşılayan bu modern ünitede de i-VTEC sistemine yer verilmiş ve ortalama tüketim 5.4 lt/100 km iken, emisyon değeri 124 gr/km olarak veriliyor. Bu değerler elden geçirilen CVT şanzımanla birlikte elde ediliyor. 

Her zaman olduğu gibi yine sınıfının en değişken iç mekanına sahip otomobilde 354 litrelik bagaj hacmi ve 60:40 oranında katlanabilen (1314 litreye çıkıyor) arka koltuklar sunuluyor. Artık bir Honda Jazz geleneği haline gelen ‘Magic seats’ tasarımı sayesinde otomobilde 1280 mm’lik eşyalar bile kolayca taşınabiliyor. 

Makyajlı Jazz’da hız sabitleyici, ısıtmalı ön koltuklar, far sensörü ve Şehir içi Aktif Fren Sistemi standart olarak sunuluyor. Üst donanım paketlerinde 7 inçlik Honda Connect bilgi ve eğlence sistemi, çok açılı geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve Çarpışma Uyarı Sistemi, Şerit Takip Uyarı Sistemi ve Trafik İşareti Tanıma Sistemi alınabilirken makyajlı modelde eklenen yeni donanım seviyesi olan Dynamic’de dış tasarımda da farklılıklar görülebiliyor. Ön tampon altı eklentisi, arka tampona entegre üç parça arka difüzör ve sportifliği destekleyen kırmızı uygulamalar tasarımdaki farklılıklarken, LED ön farlar, ön sis farları, yan marşpiyeler, tavan spoyleri, 16 inçlik jantlar kabindeyse turuncu dikişli döşemeler, deri direksiyon simidi ve deri vites topuzu gibi şık ekipmanlar bu donanımda alınıyor. 

Yeni Jazz’ın fiyatları otomobil satışa çıktığında belli olacak.

Honda Jazz testimizi okumak için tıklayabilirsiniz.

Honda Jazz fotoğraf galerisi için tıklayın.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook