Skoda, makyajlı Superb modelinin tasarımını gösterdi

Skoda, makyajlı Superb modelinin tasarımını gösterdi - 0

Markanın en büyük modeli ay içerisinde tanıtılacak.

Şimdilik sadece bir çizim olarak gösterilen makyajlı Superb Mayıs ayı içerisinde tanıtılacak. Gösterilen çizimde modelin tasarımında değişen noktaları görebiliyoruz. Elden geçirilen far grubu ve tamponun alt kısmı ilk göze çarpan detaylar arasında. Bunun ışında öğrendiğimiz kadarıyla arka tarafta modelin ismi ilk olarak Scala modelinde olduğu gibi krom harflerle yazılı olacak.

Makyajlı Superb, Skoda’nın ilk plug-in hibrit motor seçeneği sunan modeli olacak. Hibritte 1.4 TSI benzinli motorla elektrik motoruyla birlikte yer alacak. Aynı düzeneke yeni VW Passat’da da yer alıyor ve 215 bg güç üretirken 50 km elektrik menzili sunuyor. Yeni Superb’de benzer özellikler ve menzil bekleyebiliriz.

Otomobilin kabininde de değişimler olacağı söyleniyor. Infotaintment ekranı Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunacakken online şekilde güncellenebilen bir altyapı içerecek. Ayrıca yeni mobil aplikasyon desteği sayesinde kullanıcılar çok daha verimli şekilde kullanabilecekler.

Skoda’nın yeni modele biraz daha duygu katmak için çalıştığı açıklanıyor. Marka bugüne kadar daha çok fonksiyonellik ve pratiklik üzerine odaklanmıştı, bundan böyle bu değerlerin yanında duygulara da hitap eden bir takım dokunuşlar göreceğiz.

Makyajlı Superb ay sonuna doğru tanıtılacak.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook