Yeni elektrikli Hummer’ın çıkarılabilen tavan panelleri gösterildi

Yeni elektrikli Hummer’ın çıkarılabilen tavan panelleri gösterildi - 0

Tamamen yenilenen Hummer sökülebilir tavan panelleriyle farklı bir deneyim sunacak.

Ocak ayında ilk görseli yayınlanarak, ikonik markanın elektrikli olarak geri dönüşünü bildiren GM şimdi de aracın tamamen sökülebilir tavan panellerini gösterdi.

GM yönetimi Koronavirüs nedeniyle otomobilin lansmanını daha önce planladığı tarihte gerçekleştiremedi ve şimdilik yeni bir tarih de belirtmediler. Ancak bu yeni görselle Hummer hakkında bilgilendirmeye devam ediyorlar. Ayrıca yayınlanan videolardan gördüğümüz kadarıyla araç üretime hazır gibi.

Çıkartılabilir tavan panelleri sayesinde GM’in de vurguladığı gibi (zero-limits) kullanıcılarla gerçek dünya arasındaki limitler kalkmış oluyor. Gördüğümüz kadarıyla tavan dört adet sökülebilir parçadan oluşuyor ve önde, eski 70, 80’li yılların Trans Am ve Corvette modellerinden hatırladığımız T-Top uygulaması göze çarpıyor. Tabii bu panelleri kullanıcılar tek başına çıkartabilecek mi orası tartışılır. Ancak bu konuya mutlaka bir çözüm üretilmiştir diye düşünüyoruz.

GM, daha önceki görseli yayınlandığında Hummer’ın 1000 bg’den daha güçlü olacağını ve 100 km/s hıza 3 saniyeden kısa bir sürede çıkabileceğini açıklamıştı. Bu konuda yeni bir haber yok ama bu veriler oldukça iddialı.

Yakın zamanda yeni Hummer’ın daha fazla detayı açıklanacaktır. Bu detaylar belli olduğunda sizlerle paylaşacağız, bizi takipte kalın.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook