Yeni Skoda Fabia’nın taslakları yayınlandı

  • Yeni Skoda Fabia’nın taslakları yayınlandı - 1
  • Yeni Skoda Fabia’nın taslakları yayınlandı - 2
  • Yeni Skoda Fabia’nın taslakları yayınlandı - 3
  • Yeni Skoda Fabia’nın taslakları yayınlandı - 4

Dördüncü nesil Skoda Fabia Mayıs ayında tanıtılacak.

Skoda’nın B hatchback sınıfındaki temsilcisi Fabia yenileniyor. Dördüncü nesil Fabia Mayıs ayında tanıtılacak ve tanıtım öncesindeki ilk çizimler marka tarafından paylaşıldı. 

Yeni Fabia mevcut modele göre daha büyük ve dinamik hatlara sahip. Ön ve arkada LED farların kullanımı otomobili daha modern ve dinamik bir yapıda. İlk bakışta kendine özgü tasarımını keskin ön farları ve geniş ızgarasıyla ortaya koyan Fabia, sportif ve zarif görünümü krom detaylı çerçevelerle birleştiriyor. Büyük jantlar ise aracın güçlü duruşunu pekiştiriyor. 

Uzatılmış tavan spoyleri, geniş bir arka difüzör, daha aerodinamik ve akıcı gövde yapısı sayesinde yeni Fabia sportif ve göz alıcı bir tasarımla geliyor.

Yeni Fabia güncel modele göre 110 mm uzun ve 48 mm geniş bir gövdeye sahip olacak. Bu sayede daha geniş bri yaşam alanı sunacak otomobilde MQB-A0 platformuna geçiş yapılacak. Ayrıca bagaj hacmi de 50 litre artacak.  

Skoda Fabia tanıtıldığı 1999 yılından beri 4.7 milyon adetten fazla satış rakamıyla global ölçekte büyük bir başarı hikayesine dönüştü. Yeni model tanıtıldığında detaylarını sizlerle paylaşacağız.

2017 Skoda Fabia Test Sürüşü'nü okumak için tıklayın.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook