Yeni Suzuki Swift satışa sunuldu

  • Yeni Suzuki Swift satışa sunuldu - 1
  • Yeni Suzuki Swift satışa sunuldu - 2
  • Yeni Suzuki Swift satışa sunuldu - 3
  • Yeni Suzuki Swift satışa sunuldu - 4

Dördüncü nesil Swift 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla alınabiliyor.

Yeni Suzuki Swift Türkiye pazarında satılmaya başlandı. Daha önce detaylarını paylaştığımız otomobil 1.2 litrelik motorla alınabiliyor.

Otomobil her zaman olduğu gibi yine sportif görünen bir yapıda. Çift renkli gövde yapısı, dik tasarlanmış A sütunu gibi karakteristik tasarım özelliklerine yer verilmiş. Eskisine göre 10 mm uzun ve 10 mm daha alçak olan modelin aks mesafesi ise 25 mm artmış. Bu küçük boyut değişimine rağmen model yaklaşık 100 kg yakın hafiflemiş. C sütununa gizlenen arka kapı açma kolu ile dinamik görünümü desteklenen Swift’in stop grubunda, tıpkı ön farlardaki gibi LED teknolojisi kullanılıyor.

Yeni Swift 1.2 litrelik, atmosferik 90 bg gücündeki, 120 Nm tork üreten, Dualjet benzinli motorla geliyor. 5 ileri manuel ya da CVT ise şanzıman seçenekleri arasında. Manuel şanzıman girip paketi olan GL donanımında alınabilirken, üst paket olan GLX’te otomatik CVT şanzıman yer alıyor. Manuel versiyon 0-100 km/s hızlanmasını 11.9 saniyede tamamlarken CVT’de bu değer 11.0 saniyede gerçekleşiyor. Maksimum hız 180 km/s olarak verilirken ortalama yakıt tüketim değeri 4.7 lt/100 km.

Otomobil zengin donanımıyla dikkat çekiyor. Swift’te ABS, EBD, ESP, BAS, yokuş kalkış desteği, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları, lastik basınç uyarı sensörü güvenlik donanımları arasındaki yer alıyor. Anahtarsız çalıştırma sistemi, otomatik iklimlendirmeli klima, hız sabitleyici, 4,2 inç renkli yol bilgisayarı, 9 inçlik dokunmatik multi medya ekranı, navigasyon, USB, AUX ve Bluetooth bağlantısı, 4 hoparlör+2 tweeter müzik sistemi, elektrikli ön ve arka camlar, otomatik yanan LED farlar, LED gündüz farları ve 16 inç alaşımlı jantlar GLX donanımında standart olarak sunuluyor.

Yeni Swift GL donanımıyla 90.000 TL’den başlayan fiyatlarla alınabilirken üst donanım ve CVT istendiğindeyse 106.500 TL ödemeniz gerekiyor.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook