Yeni VW Caddy’nin çizimleri paylaşıldı

  • Yeni VW Caddy’nin çizimleri paylaşıldı - 1
  • Yeni VW Caddy’nin çizimleri paylaşıldı - 2

VW hafif ticari araç modeli Caddy’i 2020’de tanıtacak.

Volkswagen, sevilen hafif ticari araç modeli Caddy’i yeniliyor. Tamamen sıfırdan geliştirilen araç 2020’de tanıtılacak.

VW şimdilik sadece çizimleri paylaşmış olsa da aracın son derece dinamik bir tasarıma sahip olduğunu anlayabiliyoruz. Zaten yapılan açıklamada yeni jenerasyon modelin eskisine göre dinamik, sportif ve kullanışlı olacağı vurguları yapılıyor.

Gösterilen çizimler aracın konsept haline ait, dolayısıyla üretim tasarımında değişiklikler olacaktır ancak temel tasarım felsefesi bu şekilde olacak. Caddy bugüne kadar tasarımıyla dikkat çeken bir model değildi ancak VW yeni jenerasyonda bunu değiştiriyor. Bunun nedeni olarak özellikle Avrupa pazarında kompakt ticari araçların, giderek Pazar payı kaybeden MPV sınıfının yerine kişisel araç olarak da tercih edilmelerini gösterebiliriz.

Arkada Up! modelini andıran LED far yapısı, önde Golf’ü andıran ızgara ve far tasarımıyla yeni Caddy ve Caddy Cargo etkileyici görünüyor, en azından çizimlerde. VW modelin hem ticari hem de otomobil olarak kullanılmak üzere iki versiyonu olacağının altını çiziyor ve LED’lerin üretimde olacağını açıklıyor. Ayrıca yan taraflarda panelli veya camlı ve kayan kapıların olduğu versiyonlar da üretilecek.

Araçların motor seçenekleri şimdilik belli olmasa da 2020’nin ilk aylarında konuyla ilgili açıklama gelecektir diye düşünüyoruz. Elimize yeni bilgiler ulaştığında sizlerle paylaşacağız. Bu arada siz de güncel VW Caddy’nin testini okuyabilirsiniz...

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook