Citroen C3 Aircross makyajlandı

  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 1
  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 2
  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 3
  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 4
  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 5
  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 6
  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 7
  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 8
  • Citroen C3 Aircross makyajlandı - 9

Daha keskin bir tasarıma kavuşan otomobilde yeni teknolojiler yer alıyor.  

Citroen’in 2017 yılında tanıttığı B-SUV modeli C3 Aircross güncellendi. Önde yeni, kromla daha da vurgulu hale getirilen logo ön çok göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Logonun formu ön tampona şekil veriyor ve otomobilin farklı görünmesini sağlıyor. Bununla birlikte makyaj öncesinde modelin en karakteristik özelliklerinden biri olan ve çerçeve içerisinde görünen far tasarımından vazgeçilmiş.  

LED far teknolojisi otomobile entegre edilmiş ve makyajla birlikte 70 farklı kişiselleştirme opsiyonu eklenmiş. Kişiselleştirme seçenekleri arasında 4 renk paketi, 2 yeni gövde rengi yer alıyor. Ayrıca siyah ve beyaz renkli tavan seçenekleri de kullanıcılara sunuluyor. C3 Aircross böylece sınıfında hiç bir otomobilde olmadığı kadar farklı zevklere hitap edebiliyor. Aracın arka tarafındaysa tasarımsal bir değişim yer almıyor.  

Otomobilin kabininde de değişimlere yer veriliyor. Citroen’ın diğer modellerinden gördüğümüz Advanced Comfort koltuklar ilk kez C3 Aircross modelinde kullanılmaya başlanmış. Ayrıca iç mekanda daha çok eşya koyma alanına yer verilmiş.  

Teknolojik olaraksa PSA Grubu’nun son yenilikleri otomobilde kullanılıyor. 9 inç genişliğindeki Infotaintment ekranı Citroen Connected Nav altyapısı sunarken Apple CarPlay ve Android Auto desteği veriyor. Ayrıca otomobilde ilk kez kablosuz cep telefonu şarjı yer alıyor.  

Toplam 12 adet sürüş destek sistemi sayesinde C3 Aircross hiç olmadığı kadar güvenli. Renkli head-up display, trafik işareti okuma sistemi, acil durum fren sistemi bunlardan bazıları.  

Makyajla birlikte uzunluğu 4 mm (4160 mm) artan otomobilin genişliği de (1760 mm) aynı oranda artmış.  

Yenilenen Citroen C3 Aircross’un motor seçeneklerinde bir değişim söz konusu değil: 1.2 litrelik, turbo destekli, 3 silindirli Puretech motor 110 (6 ileri manuel) ve 130 bg’lik (6 ileri otomatik) iki versiyonla gelirlen 1.5 litre hacminde BlueHDi dizel motor 110 (6 ileri manuel şanzıman) ve 120 bg güç (6 ileri otomatik) sunuyor.  

Makyajlı Citroen C3 Aircross’un yıl içerisinde ülkemizde satışa çıkması planlanıyor.  

Citroen C3 Aircross Test Sürüşü’nü okumak için tıklayın.



Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook