DS Automobiles Türkiye’de iki distribütör tarafından yönetilecek!

DS Automobiles Türkiye’de iki distribütör tarafından yönetilecek! - 0

Citroen’in alt markası DS Automobiles, bundan böyle Baylas Otomotiv A.Ş’nin dışında Peugeot Türkiye Pazarlama A.Ş. tarafından da ithal edilecek.

Globalde PSA Group altında operasyonlarını sürdüren DS, Citroen ve Peugeot markaları Türkiye pazarında da ilginç bir yapılanmaya gidiyor. Bugüne kadar sadece Peugeot markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Peugeot Türkiye Pazarlama A.Ş. 5 Mart 2018 tarihinden itibaren DS Automobiles markasının da distribütörlüğünü yapacak.

Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir durum var: DS Automobiles sadece Peugeot Türkiye tarafından ithal edilmeyecek, Baylas Otomomotiv de operasyonlarına devam edecek. Böylece DS Automobiles ülkemizde iki distribütörle yönetilen ilk markalardan biri olacak.

DS Automobiles’ın çatısı altında DS3, DS4, DS4 Crossback ve DS5 modelleri yer alıyor. Model gamına kısa zaman içerisinde DS7 Crossback modeli de eklenecek.

Tabii akıllara hemen Opel'in durumu gelmiyor değil. PSA Group yıl içerisinde Opel'i satın aldığını duyurmuştu, yeni yapılanmayla birlikte Opel'in Türkiye'deki durumu da merak konusu.

Geçtiğimiz hafta yayınladığımız DS5 testimizi okumak için tıklayın.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook