Hyundai Elantra N Line’ın tasarımı gösterildi

  • Hyundai Elantra N Line’ın tasarımı gösterildi - 1
  • Hyundai Elantra N Line’ın tasarımı gösterildi - 2
  • Hyundai Elantra N Line’ın tasarımı gösterildi - 3
  • Hyundai Elantra N Line’ın tasarımı gösterildi - 4

Yeni Elantra N Line oldukça etkileyici görünüyor.

 

Yedinci nesil Elantra bir süre önce tanıtılmıştı. Güney Koreli üreticinin tüm modellerine N Line versiyonu tanıtma prensibi doğrultusunda şimdi de otomobilin N line versiyonu gösterildi.  

Yeni Elantra N Line şimdilik sadece tasarımsal olarak tanıtıldı. Aracın teknik detaylarıysa henüz net değil. Oldukça agresif görünen otomobilde hayli geniş bir ön ızgara dikkat çekiyor. N Line logosu, motorsporlarından ilham alınarak tasarlanan hava girişleri ön tarafın çok şık görünmesini sağlıyor. 18 inç alüminyum alaşım jantlar, standart modele göre daha geniş frenler, özel tasarımlı yan aynalar, arkada çift çıkışlı egzoz, difüzör gibi detaylar N Line’ın dış tasarım farklılıkları.  

Böylece Hyundai ilk olarak i30 modelinde uygulandığı N Line model ailesine Tucson N Line, i30 N Line, i30 Fastback N Line, i10 N Line’dan sonra Elantra N Line ekleyerek ile genişletmiş oldu. 

Elantra N Line’ın satışlarının ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Markanın N Line’dan sonra Elantra N modelini de çıkarması bekleniyor.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook