Hyundai Tucson, N-Line ile sportifleşiyor

Hyundai Tucson, N-Line ile sportifleşiyor - 0

Hyundai’ın ilk olarak i30’da üretime geçirdiği sportif N-Line paketi Tucson modelinde de kullanılacak.

Güney Koreli markanın tüm modellerini daha sportif hale getirmeye çalıştığını artık biliyoruz. Geçtiğimiz yıl 3 adet N modeli tanıtan marka ardından standart i30’da, hem hatchback hem de fastback versiyonda N-Line paketiyle sportif seven kullanıcıları için bir gövde ve kabin kiti geliştirmişti.

Şimdi benzer bir uygulama ilk kez bir SUV modelde, Tucson’da yer almaya hazırlanıyor. Hazırlanıyor diyoruz çünkü Tucson N-Line’ın Cenevre Fuarı’nda tanıtılacağı açıklandı ve şimdilik sadece 2 fotoğraf yayınlandı.

Görsellerde ön tamponda, gündüz LED’lerinin bulunduğu kısımda bir değişim söz konusuyken, kabinde vites topuzunda N logosu ve kırmızı dikişler göze çarpıyor. Görünenler dışında neler bekleyebileceğimizi az-çok biliyoruz aslında: Çift çıkışlı egzozlar, geniş jantlar, spor koltuklar, spor direksiyon, metal pedallar bunlardan bazıları. Modelde yürüyen aksamda bir değişiklik olup olmayacağı belli değil.

Hyundai, N-Line dışında Tucson’da 48v mild hibrit altyapısını da Cenevre’de tanıtacak. Bu modelde 2.0 litrelik dizel motor düşük hızlarda kullanılabilen bir elektrik motoruyla birlikte yer alacak. Tucson, mild hibrit altyapısının kullanıldığı ilk Hyundai modeli olacak.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook