Hyundai, yeni Santa Fe hakkındaki ilk ipucunu verdi

Hyundai, yeni Santa Fe hakkındaki ilk ipucunu verdi - 0

Otomobilde oldukça çekici bir tasarım bizleri bekliyor.  

Hyundai’nin Avrupa pazarında sattığı en büyük SUV modeli Santa Fe yenileniyor. Güney Koreli üretici yenilenen modelin ilk teaser fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta araıcn sadece ön kısmı görünse de buna bakarak yeni Santa Fe’nin oldukça dikkat çekiçi bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz.  

T şeklindeki LED farlar ve gündüz farları markanın son dönem modellerinde gördüğümüz ve yeni Sonata'da başlayan Integrated Light Architecture felsefesinin bir yansıması. Geniş ızgara tasarımı otomobile daha güçlü bir görüntü sunuyor. 

Bununla birlikte otomobilde yeni hibrit motor seçeneklerinin geleceği açıklandı. Kendi kendine şarj olabilen hibritin yanında plug-in hibrit seçenek kullanıcılara sunulacakken yeni Santa Fe markanın üçüncü nesil platformunu kullanan ilk Avrupa’lı SUV modeli olacak. Bu yeni platform sayesinde otomobilin yol tutuşu, güvenliği çok daha ileri seviyeye taşınırken hibrit motorların entegrasyonu da mümkün olabiliyor.  

Yeni Hyundai Santa Fe Eylül ayında Avrupa pazarında satışa çıkacak. Otomobille ilgili daha detaylı bilgiler marka tarafından yakın zamanda paylaşılacak. 

İkinci nesil Hyundai Santa Fe testi için tıklayın.

Üçüncü nesil Hyundai Santa Fe testi için tıklayın.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook