Makyajlı Camaro daha modern görünüyor

  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 1
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 2
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 3
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 4
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 5
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 6
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 7
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 8
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 9
  • Makyajlı Camaro daha modern görünüyor - 10

Model ömrünün yarısında makyajlanan Camaro’da dörtlü arka far grubunun geri dönmesi sevindirdi.

Güncel Chevrolet Camaro 2015 yılında piyasaya çıkmıştı. O günden beri model tarihindeki bir çok ilki barındıran otomobili sizlere daha önce 'Ring rekoru ve dünyanın en hızlı Camaro’su olma gibi ilginç ve dikkat çekici haberlerle tanıtmıştık.

Şimdiyse makyajlı model Chevrolet tarafından tanıtıldı. Güncellenen model daha modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Özellikle geniş ön ızgara dikkat çekerken, gündüz LED’leri ızgaranın üst kısmına yerleştirilmiş. Motor kaput tasarımı da değişen Camaro’nun ön tasarımının motor içerisine daha iyi hava aldığı da söyleniyor.

SS modelinde farklı far tasarımı yer alırken motor kaputundaki hava girişi de modele özgü bir diğer detay. Asıl büyük değişikliklse arka tasarımda. Altıncı nesil Camaro tanıtıldığında modelin fanatikleri arka farların geleneksel dört farlı yerleşimden uzaklaştığı için modeli eleştirmişlerdi, şimdiyse o beklenen dört farklı tasarım geri döndü. Eskisine göre daha öne çıkartılan arka farlar LS ve LT modellerinde kırmızı lense sahipken RS, SS ve LT1 modellerinde koyu renk zeminiyle dikkat çekiyor. Arkada ayrıca yeni tasarımlı tampon, yeni bir difüzör ve çift çıkışlı egzozlar göze çarpıyor.

Camaro’nun motor seçenekleri arasında her zamanki gibi 6.2 litrelik V8, motor gamının en üzerinde yer alırken 455 bg güç ve 617 Nm tork üretiyor. LS ve LT modelleri ise 3.6 lt atmosferik V6 (335 bg güç, 385 Nm tork) ya da 4 silindirli, 2.0 litrelik turbo (275 bg güç, 400 Nm tork) üniteyle alınabiliyor.

Yeni Camaro’da ilk kez turbo motor 1LE paketiyle alınabiliyor, bu paket daha önce sadece SS, V6 ve ZL1 modellerinde alınabiliyordu. Daha iyi yol tutuş sunan 1LE paketinde özel ayarlanmış amortisörler, daha sert arka bağlantılar ve daha geniş viraj demirleri yer alıyor. Pakette ayrıca 245/40 R20 ön, 275/35R20 arka lastikler, Brembo frenler ve Recaro spor koltuklar da geliyor.

Hem coupe hem de cabrio olarak tanıtılan yeni Camaro’da 10 ileri otomatik şanzıman yer alıyor.

Chevrolet Camaro fotoğraf galerisi için tıklayın.

1970 Chevrolet Chevelle SS testi de ilginizi çekebilir.

1966 Chevrolet Corvette Sting Ray testi burada.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook