SEAT Arona’nın dizel otomatik versiyonu satışa sunuldu

SEAT Arona’nın dizel otomatik versiyonu satışa sunuldu - 0

Daha önce sadece benzinli motorlarla satılan Arona artık 95 bg’lik dizel motorla da alınabiliyor. 

SEAT’ın küçük sınıf crossover modeli Arona ülkemizde dizel motor alternatifiyle satılmaya başlandı. 2017’nin son aylarında Türkiye pazarına giren otomobil daha önce sadece benzinli motorlarla satılıyordu. 

1.6 lt’lik dizel motor 95 bg güç üretirken maksimum tork olan 250 Nm 1500-2600 d/dak arası ortaya atılıyor. 7 ileri DSG şanzımanla gücünü aktaran otomobil 4.1 lt/100 km’lik tüketimiyle dikkat çekerken emisyon oranı 105 g/km. 

Dizel otomatik Arona Style ve Xcellence donanım paketleriyle alıcı bekliyor. Geniş donanım listesinde Ön Bölge Asistanı, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yorgunluk Tespit Sistemi, İkincil Çarpışma Freni gibi üst segmentlerde yaygın olarak yer alan gelişmiş sürücü destek sistemleri standart olarak sunulurken Style paketinde LED gündüz sürüş farları ve LED arka stop lambaları, arka park sensörü, 16’’ alüminyum alaşım jantlar, dönüşe duyarlı ön sis farları, gövdeyle uyumlu renklerde ayrıntılar, siyah tavan rayları gibi ekipmanlar alınabiliyor. 

Üst donanım Xcellence’daysa anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi (KESSY), 8" dokunmatik renkli ekranlı radyo, Full Link, krom tavan rayları, krom cam çerçevesi, çift renkli ambiyans aydınlatmaları gibi tasarımsal ve konfora yönelik donanımlar sunuluyor. 

Arona dizel Style paketi 135.000 TL’ye alıcı beklerken, Xcellence paketinde fiyat 153.000 TL’ye yükseliyor.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook