Makyajlı Kia Sportage’ın fiyatları belli oldu

  • Makyajlı Kia Sportage’ın fiyatları belli oldu - 1
  • Makyajlı Kia Sportage’ın fiyatları belli oldu - 2
  • Makyajlı Kia Sportage’ın fiyatları belli oldu - 3
  • Makyajlı Kia Sportage’ın fiyatları belli oldu - 4
  • Makyajlı Kia Sportage’ın fiyatları belli oldu - 5
  • Makyajlı Kia Sportage’ın fiyatları belli oldu - 6

Sevilen model dizel-otomatik kombinasyonuyla 169.900 TL’ye satışa sunuldu.

Kia’nın global ölçekte en çok satan modeli olan Sportage’ın makyajlandığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Makyajlı SportageTürkiye pazarında satılmaya başlandı.

Otomobilin dış tasarımında büyük bir değişiklik yok, önde ızgara, sis farları ve tampon elden geçirilmişken, arkada ince yapılı far grubu en büyük değişiklik. Otomobilin kabininde 7 ve ya 8 inçlik dokunmatik Infotaintment ekranı, yeni tasarımlı direksiyon ve gösterge paneli yenilikler olarak görünüyor.

Kia Sportage makyaj öncesinde sadece benzinli motorlarla kullanıcılara sunuluyordu, makyajdaysa 1.6 litrelik dizel, CRDi ünite müşteriler için sunulmaya başlandı. Benzinli motor seçeneğiyse Sportage’da yer almıyor artık. Hyundai Tucson’da da kullanılan SmartStream teknolojisine sahip motor 136 bg güç ve 320 Nm tork üretirken, 7 ileri çift kavramalı şanzımanla gücünü aktarıyor. Yeni motorda stop/start sistemi, dizel partikül filtresi ve SCR Seçici Katalitik İndirgeme (AdBlue) gibi teknolojiler bulunuyor. Yeni Sportage bu sayede ortalama 4.7 lt/100 km yakıt tüketimi sunarken emisyon oranı 123 gr/km gibi oldukça düşük bir değerde kalıyor. Otomobil sadece önden çekişli alınabiliyor, hatırlarsanız aynı altyapıdaki Tucson hem önden hem de dört çeker olarak alınabiliyordu.

Makyajlı Sportage’da Cool, Elegance, Prestige, Prestige Design Pack ve GT donanım paketleri sunuluyor. Otomobilin fiyatlarıysa 169.900 TL’den başlıyor.

Kia Sportage testimizi okumak için tıklayın.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook