Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu

  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 1
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 2
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 3
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 4
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 5
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 6
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 7
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 8
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 9
  • Mitsubishi Eclipse Cross’un fiyatları belli oldu - 10

Mitsubishi’nin efsanevi modellerinden biri olan Eclipse adının kullanıldığı model 163 bg güç üreten 1.5 litrelik turbo benzinli motoruyla satılmaya başlandı.

Japon üreticinin daha önce Evo adını da bir SUV modelinde hayata geçireceğini sizlere duyurmuştuk, şimdi de buna benzer şekilde bir diğer ikonik model olan Eclipse adını kullanan Eclipse Cross modeli karşımızda. Hatta otomobil Türkiye’de satışa sunuldu bile. Dün yapılan lansmanda Eclipse Cross’un detayları ve fiyat listesi netleşti.

Tek motor seçeneğiyle satılan otomobilde 1.5 litrelik turbo destekli, 163 bg güç ve 250 Nm tork üreten motor yer alıyor. Maksimum tork 1800-4500 d/dak arası sabit olarak üretilirken bu güç 6 ileri manuel ya da 8 ileri CVT şanzımanla ön lastiklere veya dört lastiğe birden aktarılıyor. Sürekli dört çeker (S-AWC) olan otomobil Evo’dan hatırladığımız AYV (Aktif Yalpa Kontrolü) ile geliyor.

Eclipse Cross 4405 mm uzunluğundaki yapısıyla C-SUV segmentinde kendine yer arıyor. 1805 mm genişlik ve 2670 mm aks mesafesi ise otomobilin geniş bir kabine sahip olduğunu gösteriyor.

Otomobil son derece dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor. Eclipse Cross’ta, Mitsubishi Motors’un yeni görsel kimliği “Dynamic Shield”i daha çarpıcı hale getirmek için LED farları ve gündüz farları daha yükseğe yerleştirilirken, sis farları ve sinyal lambaları daha aşağıda konumlandırılmış. Alçalan tavan çizgisi sayesinde coupe SUV olarak tanımlanan bu güzel tasarım kama şeklindeki kemer çizgisi, arka kısmında yer alan ve öne doğru eğik olan C sütunundan çıkan sıra dışı V çizgisi ve kaslı arka çamurlukları ile heybetli ve dikkat çekici çizgilere sahip.

Eclipse Cross Invite, Intense ve Instyle olmak üzere üç donanımla alınabilirken Temsa 2018’de 2000 adet Eclipse Cross satmayı düşündüklerini açıklıyor.

Otomobilin tam fiyat listesi şu şekilde:

Eclipse Cross 2WD Invite MT 131.900 TL

Eclipse Cross 2WD Intense CVT 167.500 TL

Eclipse Cross 4WD Intense CVT 175.500 TL

Eclipse Cross 4WD Intense Plus CVT 187.900 TL

Eclipse Cross 4WD Instyle CVT 199.900 TL



Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook