Opel'den şık station: Insignia Sports Tourer

  • Opel'den şık station: Insignia Sports Tourer - 1
  • Opel'den şık station: Insignia Sports Tourer - 2
  • Opel'den şık station: Insignia Sports Tourer - 3
  • Opel'den şık station: Insignia Sports Tourer - 4
  • Opel'den şık station: Insignia Sports Tourer - 5
  • Opel'den şık station: Insignia Sports Tourer - 6

Yeni Opel Insignia’nın ikinci gövde seçeneği Sports Tourer, dünya tanıtımının gerçekleşeceği Cenevre Fuarı öncesi gösterildi.

Opel’in yeni bir tasarım anlayışıyla tamamen yenilediği Insignia modeli, Sports Tourer adındaki station versiyona kavuştu. Insignia Grand Sport’taki gibi yeni, Epsilon 2 platform üzerine şekillenen otomobil yerini aldığı modele göre 200 kg hafif ve 100 litre daha geniş bagajıyla dikkat çekiyor.

Ayrıca aks mesafesinin uzaması dışında baş mesafesi 31 mm artarken, diz mesafesi de 25 mm genişlemiş durumda. 40/20/40 oranında katlanabilen koltukları sayesinde ciddi bir bagaj hacmi sunan otomobilde elektrikli bagaj kapağı alınabiliyor.

Dört çeker olarak da alınabilen otomobil standart olarak önden çekişli geliyor. Motor seçenekleri henüz netleşmemiş olsa da Grand Sport modelindeki alternatiflerin kullanılmasını öngörebiliriz. Bu da dizel olarak 1.6 ve 2.0 litrelik, benzinli olaraksa tamamen yeni, 1.5 litrelik 165 bg’lik motorlarla alınabileceği anlamına geliyor.

IntelliLink ve Onstar sistemlerine sahip otomobilde Apple CarPlay ve Android Auto uygulamaları da destekleniyor. Ayrıca cep telefonunuzu kablosuz olarak şarj edebiliyorsunuz.

Grand Sport’ta kullanılan LED farlar Sports Tourer’da da kendine yer bulmuş.

Yeni Insignia Sports Tourer Cenevre Fuarı’nda tanıtılacak.

Opel Insignia ST 2.0 test sürüşümüzü okumayı unutmayın.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook