Yeni Nissan Juke bu kez kamuflajlı gösterildi

  • Yeni Nissan Juke bu kez kamuflajlı gösterildi - 1
  • Yeni Nissan Juke bu kez kamuflajlı gösterildi - 2
  • Yeni Nissan Juke bu kez kamuflajlı gösterildi - 3
  • Yeni Nissan Juke bu kez kamuflajlı gösterildi - 4

Bu defaki görüntülerde otomobilin tamamını kamuflajlı olarak da olsa görebiliyoruz.

 

Nissan’ın çok satan modeli Juke yenileniyor. Daha önce markanın sadece teaser fotoğrafını paylaştığı model bu sefer kamuflajlı olarak test edilirken gösterildi.

Bu görüntülerde her ne kadar kamuflaj olsa da modelin tasarımını net olarak görebiliyoruz. Önde Nissan’ın V şeklindeki ızgara tasarımı ve bombeli motor kaputu gibi detaylar Juke’un yine güçlü görüneceğini gösteriyor.

Bunun dışında güncel modelde olmayan 19 inç jantlar, geniş çamurluklar, agresif ön tampon ve çift bombeli, yarış otomobillerini andıran tavan tasarımı modelin diğer özellikleri olarak görülebiliyor.

Nissan, ilk jenerasyon modelin en çok eleştirilen noktalarından biri olan kabin hacminin yeni modelde çok daha iyi olacağını açıklıyor. Ayrıca otomobilin keyifli sürüş özellikleri daha da gelişmiş olarak yeni modele aktarılacak. Bununla birlikte bagaj hacminin 354 litreden 380 litre civarına genişlemesi bekleniyor.

Yeni Juke markanın, ProPILOT teknolojisini kullanan üçüncü modeli olacak. Son tenknoloji bağlantı sistemlerini içeren bu altyapı sayesinde kullanıcı araç ilişkisi yeniden ele alınacak.

Otomobil Renault-Nissan ortaklığının eseri olan CMF-B platfomu üzerine yükselecek. Bu altyapıyı daha önce yeni Renault Clio ve Captur modellerinde görmüştük ve her ikisinin de ortak noktası hibrit altyapısına sahip olmasıydı. Yeni Juke’da böyle bir altyapı beklememiz yanlış olmayacaktır.

Yeni Nissan Juke 3 Eylül tarihinde tanıtılacak, modelin lansmanı gelecek ay düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yapılacak...

2014 Nissan Juke 1.2 DIG-T test sürüşümüzü okumak için tıklayın.

Yazıyı değerlendir

Yorumlar

Facebook